Radio Ljubavi Odzak
Sport

Stipe Miočić pobijedio Cormiera

SPEKTAKL Kakva maestralna izvedba Stipe Miočića! Nakon pet rundi rata jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio je Daniela Cormiera i obranio pojas prvaka teške kategorije

Sortiranje

STIPE I DALJE PRVAK!

Odluka sudaca bila je jednoglasna!

Stipe Miočić nakon pet rundi rata pobijedio je Daniela Cormiera i obranio naslov prvaka teške kategorije, ostao najjači čovjek svijeta i stavio točku na “i” velebne trilogije teškaša.

Miočić je slavio 49-46, 49-46, 48-47 i ostao prvak teške kategorije!

5. RUNDA

Stipe je zadnju rundu krenuo prema naprijed i uputio je sjajnu kombinaciju jedan-dva. No, Cormier je ušao u klinč, pokušao je, ali nije uspio. Stipe ga je lako iskontrolirao i izgleda puno spremnije i u boljoj kondiciji.

Brett Okamoto prognozirao je 2-2 uoči ulaska u petu rundu, no tko zna kako su suci vidjeli dosadašnji tijek meča.

Nakon izmjene udaraca ponovno su borci ušli u klinč i Stipe je ponovno fino iskontrolirao Cormiera i okrenuo ga uz žicu.

Nitko nikada Cormiera nije ovako nathrvao kao Stipe danas.

Posljednja minuta borbe! DC je krenuo prema naprijed, ali Stipe je kontrirao i opet pritisnuo Amerikanca uz ogradu.

I kraj! Nakon pet rundi rata idemo do odluke sudaca!

4. RUNDA

DC je četvrtu rundu otvorio s dva low kicka, lijevo oko mu je skroz zatvoreno i Stipe bi to morao iskoristiti kretnjama u desno i udarcima s desne strane.

Evo ga, dobar desni direkt! Fino je sjeo, a zatim još jedan.

Sjevnula je kontra Miočića, sjeo je desni kroše i Cormier je bio u laganom disbalansu. No, brzo je došao k sebi.

Stipe je plasirao sjajnu desnicu nakon čega je istu vratio DC i Miočić je malo zateturao. Jedan za jedan.

Četvrta runda prošla je i uz dosta Miočićeve kontrole uz žicu, sjajno je radio Stipe u klinču.

3. RUNDA

Stipe je ušao agresivno u treću rundu tražeći nokaut, ali DC je iz očaja krenuo swingati i bacati krošee. DC je i dalje uzdrman od druge runde.

Kako Stipe radi! Baca seriju udaraca, direkte, koljena u tijelo, osjetio je krv i ide po finiš! No, Cormier je odveo borbu uz žicu, hvata zrak i fokusira se. Odmara se i ne hrva.

Stipe je plasirao odličan desni kroše pa zatim i low kick, odlično radi i kombinira.

Uslijedio je direkt u tijelo, Miočić se dobro kreće! Kakva munjevita kombinacija Miočića! Dva puta zaredom plasirao je jedan-dva.

Sada je Stipe ubo Cormiera u oko, no sudac Goddard to nije vidio. Cormieru je lijevo oko skroz zatvoreno.

Kraj treće runde.

2. RUNDA

Miočić je otvorio drugu rundu front kickom u tijelo nakon čega je pogodio DC-a low kickom u genitalije. Uslijedio je munjevit aperkat koji je fino sjeo na Cormierovoj bradi no nije ga previše uzdrmao.

Cormier je navukao Miočića u distancu i opet je sjeo onaj kratki kroše koji ga je nokautirao u prvoj borbi. Stipe je uzvratio krošeom u tijelo.

Puno ispitivanja snaga i odmjeravanja završilo je Cormierovim prednjim direktom nakon čega se borba rasplamsala. Stipe je krenuo prema naprijed, malo nonšalantno i DC je u tim trenucima izgledao staloženije.

No, sjeo je jedan lijepi kroše u tijelo, a zatim ga je i Cormier plasirao.

Fantastičan kroše sjeo je na glavi Cormiera, Amerikanac je jedva preživio i spasilo ga je zvono! Jedva se ustao i odteturao do svojeg kuta.1. RUNDA

DC je preuzeo centar kaveza, ali Miočić je prvi uputio udarac. Plasirao je jedan low kick. Nijedan borac nije žurio, Stipe je sjajno prednjim direktom probio Cormierov gard.

Miočić je, zatim, pogodio aperkat u tijelo, isti onaj koji je zadnji put sredio DC-a, ali Amerikanac je odlično reagirao i uspio srušiti Stipu. Srećom, brzo se pridigao.

Uslijedio je sjajni jedan-dva Stipe nakon čega je plasirao direkt u tijelo. Cormier je uzvratio low kickom.

Stipe je bacio desni direkt nakon čega je sijevnuo teški desni kroše DC-a i Miočić je zateturao. Ali ne, opet je Cormier prstom ubo u oko Miočića. Sudac Goddard morao bi intervenirati jer DC uvijek prljavo ide prstima u oči.

Stipe je zatim uputio nekoliko odličnih kombinacija, ali Cormier je opet plasirao kroše i Miočić je opet zateturao.

Kraj prve runde.

POČETAK

Bruce Buffer izveo je legendarni performans i krenuo je treći okršaj između Stipe Miočića i Daniela Cormiera!MIOČIĆ VS. CORMIER

Daniel Cormier prvi je ušao u kavez u svojem karakterističnom stilu – trčeći. Ovog puta nije imao preveliku dionicu pošto je UFC APEX Arena nešto manjih gabarita od ostalih dvorana u kojima UFC inače održava priredbe.

Stipe Miočić ušao je miran i staložen, nikad u boljoj formi. Sjajno izgleda, a fokusiran je i hladan kao inače. Skinuo je krunicu, stavio ju oko vrata treneru Marcusu Marinelliju i spektakl je mogao početi.

Related posts

SAS seasonal summer 2018 routes – 5 new destination & 27 new non-stop routes

Radio Ljubavi Odzak

Max Verstappen ispisao povijest Formule 1

Radio Ljubavi Odzak