Radio Ljubavi Odzak
Hrvatska News

Škoro: Rade budale od nas

Bit ćemo na državnoj televiziji i to na inzistiranje predsjednice. Meni se to ne sviđa. Vjerujem da će ona dobiti tamo ta svoja pitanja pa će odgovarati prije nego što pitanja završi…

Miroslav Škoro

Realan sam čovjek, dolazim iz realnog sektora, vidim što se događa. Da bi politika trebala proizlaziti iz govora naroda govori Ustav, a kada govorite o korumpiranima elitama, ne volim reći elita jer to je inače termin za nešto pozitivno. Ovdje se radi o tipičnim oligarsima, rekao je predsjednički kandidat Miroslav Škoro, koji je bio gost RTL Direkt.

Stvari koje bih ja htio napraviti su ostvarive, ukoliko to ne bude moguće ja ću odstupiti. Meni nije najvažnija stvar biti predsjednik. Dugo sam u javnom prostoru vidim da neke stvari ne valjaju, želim ih popraviti, želim vratiti Hrvatsku narodu, mislim da narod na to ima pravo. Zakoni ne valjaju i ljudi koji nas vode ne znaju svoj posao – rekao je Škoro, koji je godinama boi član HDZ-a, protiv čije se kandidatkinje, aktualne predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, na predstojećim izborima bori.

Smatrao sam da je to put nekakve demokršćanske opcije. Ja sam ušao u tu priču da budem stranački opredijeljen, no kad sam vidio kako to funkcionira dao sam ostavku u Saboru i istupio iz stranke – rekao je Škoro, koji je potvrdio da će sudjelovati u sučeljavanju na HRT-u u utorak, gdje će biti svi kandidati.

– Bit ćemo na državnoj televiziji i to na inzistiranje predsjednice. Meni se to ne sviđa. Vjerujem da će ona dobiti tamo ta svoja pitanja pa će odgovarati prije nego što pitanja završi. Mislim da je tam u povlaštenom tretmanu i to nije uredu prema ostalim gledateljima. To je ono o čemu trebamo razgovarati, da od nas prave budale gdje god stignu – rekao je Škoro.

Related posts

Tuzla – Pokušaj ubojstva iz nacionalne mržnje

Radio Ljubavi Odzak

Maske u Srbiji obavezne i na otvorenom, od ponedjeljka Arena ponovno Covid bolnica

Radio Ljubavi Odzak

Dok Turci bombardiraju Kurde, ISIL-ovci su pobjegli iz zatvora

Radio Ljubavi Odzak