Radio Ljubavi Odzak
Ljubav i Sex

Rješenje za žene: Spužvica za higijenu nakon spolnog odnosa

Dosadilo mi je upotrebljavati toaletni papir u pokušaju održavanja intimne higijene pa sam tako došla na ideju – kaže Frances Tang, kreatorica intimne spužvice Come & gone

Na tržište je lansiran novi proizvod koji bi mogao uveliko pridonijeti intimnoj higijeni. Spužvica Come&gone namijenjena je ženama. Skuplja i čisti tjelesne izlučevine nakon seksa. 

Kako bi život bio manje neuredan i kako bi se žene lakše osvježile nakon seksa, ova spužvica nudi brzo uklanjanje viška tekućine u samo par minuta.

Izgledom spužvica podsjeća na malo duži tampon, a napravljena je od sterilnog medicinskog materijala. Sve što je potrebno je umetnuti ju poput tampona, kako bi pokupila višak tekućine. 

– Dosadilo mi je upotrebljavati toaletni papir u pokušaju čišćenja nakon seksa, pa sam tako došla na ideju – kaže Frances Tang, kreatorica intimne spužvice Come & gone.

– Mnogim ženama bilo je neugodno razgovarati o tome, ali kada bi se pričalo shvatili bi da je to problem mnogih – kaže Tang, te dodaje kako su kupci impresionirani i ostavljaju dobre recenzije.

Mnoge žene koje su je probale ,spužvicu smatraju nužnom za dobru intimnu higijenu. 

– Kako sam živjela bez Come  & Gone? Nema više iscjedaka na donjem rublju nakon seksa – kaže Lizzy u recenzijama na službenoj stranici. 

Proizvod se zasad može naručiti putem interneta samo u SAD-u, piše The Sun

Related posts

‘Nemam problema sa solo orgazmom, doživim ga za par minuta, ali s dečkom ide teže’

Radio Ljubavi Odzak

Otvoreni brak: Što ta odluka zapravo unosi u vaše odnose?

Radio Ljubavi Odzak

Nema razloga za sram: “Navika” uz koju seks postaje bolji

Radio Ljubavi Odzak