Radio Ljubavi Odzak
Nogomet

Modrić otišao na ulicu po loptu, policajac mu zaprijetio kaznom

Hrvatski kapetan Luka Modrić nije baš najbolje primio tu vijest i to ga je izbacilo iz takta pa se požalio Marcelu. A on je to podijelio s Viniciusom i medijima…

Kada će više sve ovo proći? Kada će se život vratiti u normalu? Pitanja su na koja je teško odgovoriti. Korona virus zaustavio je sve sportove u Europi i nogometni vikendi su nam postali samo san. Teško je reći kada će klubovi opet krenuti s utakmicama, a obzirom na trenutačno situaciju, to neće biti prije lipnja.

Brojni nogometaši već više od mjesec dana održavaju formu u svojim domovima, ali lopta im je itekako zafalila. Luka Modrić vrijeme u karanteni provodi sa svojom obitelji u Madridu, a jedan dan igrao se sa sinom i dočekala ga je neugodnost s policijom.

Naime, nogometaš Reala i njegov sin dodavali su se loptom, a ona je otišla preko ograde. Luka je istrčao na ulicu kako bi ju uzeo, a tamo ga je dočekao policajac koji je baš u tome trenutku prolazio. U Španjolskoj vlada opći kaos i ljudi ne smiju izlaziti na ulice, a o svemu red vodi policija. Iako je Modrić otišao samo po loptu, policajac je zaprijetio novčanom kaznom ukoliko ga još jednom vidi kako šeta ulicom.

Hrvatski kapetan nije baš najbolje primio tu vijest i to ga je izbacilo iz takta pa se požalio Marcelu. A on je to podijelio s Viniciusom i medijima.

 – Zove me Luka jedan dan, sav u panici na telefon… – započeo je Marcelo, a Vinicius je ‘umirao’ od smijeha.

– Ako učinite još jedan korak, morat ću vas novčano kazniti – rekao je policajac Luki, a Marcelo prepričao Viniciusu.

Related posts

ZAŠTO NERVOZNI ZIDANE TAKO TRETIRA MODRIĆA I ZBOG ČEGA STAVLJA ČOVJEKA KOJI IGRA SKANDALOZNO!

Radio Ljubavi Odzak

Arsenal platio 58 milijuna eura, stiže im stoper iz Brightona…

Radio Ljubavi Odzak

Vatreni test uoči Eura: Dečki, konačno odigrajte za peticu

Radio Ljubavi Odzak