Radio Ljubavi Odzak
Life Style Ljubav i Sex

Koliko pravih ljubavi imaju u životu: Škorpion voli jednom, a Vaga se ‘smrtno zaljubi’ uvijek

Postoji li u životu jedna prava ljubav ili ih ima više? Sve ovisi o tome kakvog ste karaktera, a horoskop prema vašim karakteristikama i ciljevima, može dati uvid u to što vas čeka

Ovnovi će voljeti tri puta u životu, iako su jako skeptični kad je u pitanju ljubav. Kad završe vezu, oni se više ne osvrću iza sebe, već kreću dalj u potrazi za novom ljubavi.

Bik

Bik je jedan od onih znakova koji vole samo jednom. Kad nađu pravu ljubav spremni su skrasiti se za cijeli život.

Blizanci

Blizanci imaju tri ljubavi u životu. Imaju tendenciju cijeli život tražiti onu pravu ljubav, bez obzira na trenutni ljubavni status. Za svaku ljubav oni su uvjereni da je to ta prava. 

Rak

Rakovi pronalaze dvije velike ljubavi tijekom života. Ako se dogodi da se prvi put u ljubavi razočaraju spremni su provesti dugo vremena tražeći pravog partnera, a kad ga nađu uložiti će sve što imaju u novi odnos kako bi ljubav procvjetala.

Lav

Lavovima je svaka ljubav prava ljubav. Jako su posvećeni svojim partnerima, otvoreni i i direktni – pravi osvajači. Uvijek su emotivno prisutni pa čak i kad postoji opasnost da budu povrijeđeni.

Djevica

Djevice mogu voljeti samo dva puta u životu. Sumnjičave i skeptične po prirodi, teško dozvoljavaju da im se netko približi,  još teže da ih partner emotivno okupira i osvoji njihov svijet.

Vaga

Uz Lava, Vaga je znak koji stvarno voli svaki put kad. I kad joj je najgore, ima slomljeno srce i razočaran je u prošlu ljubav, ako se stvori prilika za novu, ona je spremna započeti novi odnos punim srcem.

Škorpion

Škorpion voli samo jednom u životu. Predstavnici ovog znaka mogu imati mnogo veza i avantura, ali cijelim srcem će voljeti samo jednom u životu. Ljubav je za njih duboko emotivna i ovi vrlo tajanstveni predstavnici zodijaka teško grade nove odnose.

Strijelac

On ima četiri ljubavi u svom životu. Strijelci su iskusni u području ljubavi i mogu voljeti četiri puta u životu. Ali kako bi tu ljubav zadržali morat će naučiti napraviti kompromis s partnerom. 

Jarac

Pripadnici ovog znaka mogu voljeti dva puta u životu, ali zbog zatvorenosti im je jako izraziti svoje osjećaje pa je njihov početak u ljubavi jako trnovit, Zbog svojih jakih i teških karaktera, često su oni koji će završavati vezu. 

Vodenjak

Vodenjaci tri puta u životu stvarno vole, a često u pitanju znaju biti ljubavnici ili ljubavnice, a ne partneri ti kojima poklone svoje srce. Imaju tendenciju tražiti idealnog partnera, koji bi im bio najbolji prijatelj i ljubavnik, piše Atma.

Ribe

Ribe mogu istinski voljeti samo jednu osobu tijekom svog života. Kada upoznaju srodnu dušu, bacaju sidro i spremni su ostati usidreni do kraja života.

Related posts

‘Nemam problema sa solo orgazmom, doživim ga za par minuta, ali s dečkom ide teže’

Radio Ljubavi Odzak

Nevjerojatni vrhunci: Moguće ih je postići odgađanjem orgazma

Radio Ljubavi Odzak

Od udavače do zavodnice: Ovih 10 tipova žena treba izbjegavati

Radio Ljubavi Odzak