Radio Ljubavi Odzak
Life Style Ljubav i Sex

Imam 41 godinu i djevica sam, u životu sam poljubila dva dečka

Većina ima priliku izgubiti nevinost u srednjoj školi, ali ja sam bila jednostavno štreberica. Bila sam savršeno sretna što sam nakon škole mogla otići kući i gledati televiziju…

Michelle je u životu poljubila samo dva muškarca, nikada nije bila na spoju za Valentinovo i nikada nije dočekala Novu Godinu ljubeći se s nekim. Otkrila je da je još djevica u 42. godini.

– Većina ljudi izgubiti nevinost ima priliku u srednjoj školi, ali ja sam bila jednostavno štreberica i pomalo nedruštvena. Većina ide na fakultet, ja nisam, nisam naučila taj društveni stil života, bila sam savršeno sretna što sam nakon škole mogla otići kući, gledati TV,  vikendom otići s mamom u kino – ispričala je za emisiju na TLC-u ‘Virgin Diaries’. 

Bila je na nekoliko spojeva, ali ništa više od toga se nikada nije dogodilo.

– Poljubila sam samo dva muškarca i nikada nisam vidjela golog muškarca. Pokušala sam imati vezu i to je bila velika stvar. Kad sam ga trebala poljubiti na kraju večeri, toliko bi se uplašila, da sam doslovno povratila – otkrila je.

Michelle je uvjerena da je skrivanje ove tajne dijelom krivo za njezin nedostatak seksualnog iskustva. Zato je priredila ‘zabavu’ za svoje prijatelje i obitelj gdje im je otkrila ovu tajnu.

– Nadam se da će objavljivanje istine izazvati zainteresiranost, definitivno ne planiram umrijeti kao djevica. Mislim da se više bojim priznati ovu činjenicu nego što se bojim samog seksa  – rekla je prije zabave.

Na njezino iznenađenje, njezini prijatelji i obitelj dočekali su tu vijest pljeskom, a neki muškarci su na zabavi Michelle rekli kako smatraju da je njezino djevičanstvo ‘seksi’.

– Otkrivanje ove tajne olakšat će mi život u vezi jer to više neće biti tajna – zaključila je, a piše The Sun.

Related posts

‘Moj seksualni život svodi se na samo 1 broj, a to je suprug’

Radio Ljubavi Odzak

Došao je biti kum na vjenčanju, a mlada je kleknula pred njega

Radio Ljubavi Odzak

Za dobar ‘spoj’ ne treba vam puno novca, najbolja zabava često je besplatna ili jeftina

Radio Ljubavi Odzak