Radio Ljubavi Odzak
Life Style

Došao je biti kum na vjenčanju, a mlada je kleknula pred njega

Aleasha je organizirala da Paul dođe na vjenčanje prijatelja kojem je trebao biti kum, a kad je vidio da mu je dugogodišnja djevojka u vjenčanici, shvatio je da će mu se ispuniti najveća želja

Velšanin Paul Schoproni (40) godinama je prosio partnericu Aleashu Pilawu (36), a ona nikako nije ‘popuštala’. Nakon nekog ju je vremena počeo svakodnevno s raznim romantičnim gestama uvjeravati da se uda za njega, ali ga je ona, inače menadžerica za ljudske resurse i majka troje djece, stalno odbijala. No nedavno je ipak odlučila kako je vrijeme da svom dragom nadoknadi sav njegov trud, pa mu je poklonila iznenađenje kakvom se nakon toliko prošnji uopće nije nadao.

Aleasha je organizirala da Paul dođe na vjenčanje prijatelja kojem je trebao biti kum, a kad je vidio da mu je dugogodišnja djevojka odjevena u bijelo, shvatio je da će mu se uskoro ispuniti najveća životna želja. I da je došao na vlastito vjenčanje. 

Aleasha je naime potajno organizirala njihovo vjenčanje, te je pred zaprepaštenog Paula i oltar došetala pjevajući pjesmu “It Should’ve Been Me”. Na snimci s vjenčanja (gore) vidi se kako ju Paul promatra u šoku, i izgleda kao da pokušava doći do zraka. Na kraju svoje izvedbe buduća se mladenka spustila na jedno koljeno i ‘za svaki slučaj’ i službeno zaprosila svog dečka – koji je to za nju radio dvije godine, nekad i po 30 puta na dan, Paul je prvo, u šali naravno, rekao “Ne” i glumio da se sprema pobjeći, ali se brzo ‘otopio’, poljubio buduću suprugu rekao “Da”.

– U zadnje me je dvije godine prosio i po 30 puta dnevno – objasnila je  je Aleasha, i u šali dodala da je ‘prezaposlena da ju netko po cijele dane prosi’. Osim toga, kaže, već je dvaput bila u braku, pa je pomalo oklijevala treći put se udati.

– Prije je Paul znao satima stajati vani sa natpisom “Hoćeš li se udati za mene” i čekati da ja prođem, pa sam ga napokon odlučila spasiti od upornog sramoćenja – priznala je novopečena mlada za britanski Mirror.

Related posts

Udebljati se možete i od kave, a da možda toga niste ni svjesni

Radio Ljubavi Odzak

Super trikovi kako liječiti i spriječiti pojavu uraslih dlačica

Radio Ljubavi Odzak

Koliko ste doista komplicirani? Lavovi nimalo, Vodenjak najviše

Radio Ljubavi Odzak