Radio Ljubavi Odzak
Ljubav i Sex

Jednojajčane blizanke zaljubile se u jednojajčane blizance: To nismo ni sanjale, živimo skupa!

Moja sestra i ja odrasle smo kao najbolje prijateljice i uvijek smo bile jedna uz drugu. Nismo ni sanjale da ćemo se zaljubiti u braću blizance. Živimo zajedno, ali ne planiramo zajedničko vjenčanje, rekla je Venessa

ednojajčane blizanke Venessa i Kerissa D’Arpino (25) iz Medforda u Oregonu upoznale su Lucasa i Jacoba Sealbyja (29) također jednojajčane blizance, u lipnju prošle godine. Između njih se brzo rodila ljubav. Vanesa se zaljubila u Lucasa, a Kerissa u Jacoba.

Postali su najbolji prijatelji, a sada i žive zajedeno.

– Moja sestra i ja odrasle smo kao najbolje prijateljice i uvijek smo bile jedna uz drugu. Nismo ni sanjale da ćemo se zaljubiti u braću blizance – rekla je Venessa, osobna trenerica i dodala kako ih je upoznala njezina klijentica.

 Jedna od mojih klijentica je medicinska sestra koja je liječila Lucasa. Rekla mi je za njega i za njegovog brata i dodala kako misli da bi se mi super slagali. Dopustila sam joj da mu da moj broj, a Lucas me kontaktirao sljedeći dan – ispričala je Venessa.

Otišli su zajedno na spoj, a sestre blizanske su se složile da je to bila ljubav na prvi pogled.

– Bilo je stvarno uzbudljivo kad smo se našli svi na prvom spoju. Što smo više razgovarali, to smo se više povezivali i odmah smo znali da nečega tu ima – dodala je Kerissa, također osobna trenerica.

Rekli su kako ih stranci često pogledavaju i imaju pitanja kada su svi zajedno, ali i da su ljudi često oduševljeni njihovom jedinstvenom pričom. Nakon tri mjeseca su odlučili živjeti svi zajedno.

 Ljudi nas ponekad teško razlikuju. Svi se družimo i jako se dobro slažemo. Sad kad živimo zajedno, još smo bliži nego ikad – rekla je Venessa.

Related posts

Od udavače do zavodnice: Ovih 10 tipova žena treba izbjegavati

Radio Ljubavi Odzak

20 stvari koje prije ulaska u brak treba ‘raspraviti’

Radio Ljubavi Odzak

10 odličnih seks poza u kojima će ona najlakše doći do vrhunca

Radio Ljubavi Odzak